Ervaringsberichten


Iemand die tevreden is en iets aardigs zegt over zijn ervaringen m.b.t. geleverde werkzaamheden of diensten is altijd van onschatbare waarde en natuurlijk van harte welkom!

Bent u ook tevreden met het werk van Hesse Multi-Service en wilt u ook graag uw mening achterlaten? Dan kan dat heel eenvoudig met een berichtje via ons contactformulier.

Wij zullen het ontzettend waarderen, als u uw tevredenheid ook hier op deze pagina in de vorm van een kort ervaringsbericht zou willen achterlaten. Bij voorbaat hartelijk dank alvast!

Arne is een super leuke kerel en zeer plezierig om mee samen te werken! Er moet wel hard gewerkt worden, maar gelachen wordt er ook. Altijd leuk om met Arne samen te klussen!

Adam Kohn

ZZP er

We hebben lang moeten zoeken naar een geschikte,  betrouwbare persoon als projectmanager voor onze bedrijfsuitbreiding en verhuizing van kantoor. Maar uiteindelijk gelukkig wel Arne van Hesse Multi-Service leren kennen! Daar komt de naam van het bedrijf echt alle eer toe! We zijn super blij met zo'n ervaren en rustig iemand in de leiding. Het hele project was goed doordacht, voorbereid en georganiseerd. Alles strak geregeld, betrouwbare deadlines en vooral zakelijke inzicht en understatement. Zeer blij en tevreden!

Laura Mattis

head of operations

De heer Hesse heeft onze wensen snel en zeer vakkundig vertaald in de realisatie van onze nieuwe garderobe kast. De verwachtingen zijn overtroffen.

Zeer tevreden over resultaat, kosten en de netheid van werken.

Aanrader!!!

Willem G.

particuliere klant

Een verlaagd plafond met spotjes en een ventilatiesysteem gemaakt in de badkamer.

Goed werk geleverd, netjes, betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk. Een aanrader.

Frans B.

particuliere klant

Ontwerpen en plaatsen van een buitenkeuken en ombouw voor technische ruimte zwembad.

Zeer tevreden over de werkzaamheden en de snelle service!

Doordat wij onverwacht een last minute klus hadden i.v.m. het zwembad hadden wij contact met Dhr. Hesse, deze maakte direct tijd voor ons. Hij had gelijk goede ideeën en kon vrijwel direct starten met de klus.

Wij waren erg blij met het resultaat, zodat wij hem gelijk gevraagd hebben voor het ontwerpen van een buitenkeuken. En hem deze ook laten plaatsen.

Zeer tevreden!

Lars O.

particuliere klant

Als vrouw is het toch soms heel lastig en moeilijk alles zelf te moeten doen. Vooral als je ook nog echt twee linker handen hebt zoals ik. Daar is Arne van Hesse Multi Service echt een enorme hulp! Altijd en met alles een echte "joker", een kanjer in het spel! Ik ben erg blij Arne van Hesse Multi-Service ingeschakeld en ontmoet te hebben.

Annie Monaco

zelfstandig

Arne, Top werk geleverd! Super flexibel en creatief. Ik heb nog nooit zo'n goed geordend en opgeruimd bureau gehad. BEDANKT!

Graag tot de volgende keer!

Philip Henderson

IT-specialist

We hebben Arne ingehuurd voor sloopwerk-zaamheden en zijn hier erg tevreden over. Hij communiceert vlot en duidelijk, denkt mee en komt afspraken na.

De klus was snel en bijzonder netjes geklaard. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en correcte leverancier, dan kunnen we Arne van harte aanbevelen!

Vanessa v. H.

particuliere klant

Multi-Service heeft mooi werk afgeleverd nieuwe deuren gehangen en hang en sluitwerk geplaatst. Betrouwbaar en eerlijk bedrijf om thuis te laten klussen. Altijd alles weer netjes opgeruimd na het werk.

Marcel L.

particuliere klant

Plinten vastmaken, elektriciteitskabels achter plinten wegwerken, deurtjes gemaakt Etc...

Arne is een rustige man die zijn werk vakkundig doet. Hij luistert goed naar wat je graag wilt en denkt ook goed mee om een zo goed mogelijke oplossing te vinden voor t geen hij maakt/doet.

Ireen P.

particuliere klant