Senioren-Service & Mindervaliden


Iedereen kan weleens een extra helpende hand gebruiken. Misschien omdat u te druk bent of slecht ter been bent, niet meer goed kunt zien of zelf ziek bent en het lichaamlijk gewoon niet meer zelf kunt. Of omdat u partner is overleden en u af en toe wat mannelijke hulp in en om huis en tuin kunt gebruiken.


Ons vakgebied is onze Senioren-service! Speciaal voor de 65+'ers en mindervaliden ontwikkelt, bieden wij hulp op alle gebieden. Onze klusdiensten, persoonlijke dienstverlening en ons serviceaanbod is speciaal op deze doelgroep aangepasst en we weten heel goed wat de behoeftes zijn. We worden er blij van als we kunnen helpen en wie heeft nu de hulp meer nodig dan juist deze groep mensen? 


Wij vinden het belangrijk om onze energie te steken in datgene wat er echt toe doet. Op individueel niveau of op wens iets te kreieren en te maken, omstandigheden te optimalisieren, iets te verbeteren en vooral overal daar hulp te bieden aan mensen, die deze hulp dringend nodig hebben.


Mensen blij maken met wat wij doen, dat is onze drijfveer! Helpen, verbinden, bemiddelen maar vooral ontzorgen; daar staat Hesse Multi-Service voor!

Voor al deze klussen bent u bij ons aan het juiste adres. Wat uw klus ook is, uw klus wordt geklaard. Op een vakkundige, eerlijke en open manier....


Wat het klussen en services betreft hebben we ons in de loop van de tijd steeds meer gespecializeerd op de personengroep van 65+ ers en mindervaliden, omdat deze doelgroep steeds langer zelfstandig wil / moet blijven wonen en we weten wat er bij komt te kijken, wat de behoeftes zijn van deze groepen maar vooral omdat het ons ontzettend veel voldoening geeft, mensen te helpen, die echt hulp nodig hebben omdat ze het gewoonweg niet meer zelf kunnen doen.


Maar wie vraagt u dan? U wilt niet steeds de buurman, uw kinderen of een van uw kennissen met uw karweitjes lastig vallen. Die zijn vaak al druk genoeg of wonen niet direct bij u om de hoek. En als ze op bezoek komen, dan wilt u liever dat ze voor de gezelligheid  komen  en  ze  niet  direct  aan  het  werk  zetten.


Als allround klusservice merken wij dagelijks, dat senioren steeds meer actief bezig zijn met hun woning en daarom krijgen wij ook veel aanvragen voor wat betreft senioren vriendelijke aanpassingen. Denk aan: aanpassing van badkamer, toilet of keuken.

Of het nu gaat om een boodschap doen, tuinonderhoud, tv of audio installatie, lampen ophangen, gaatje boren, schilderij ophangen, uitleg smartphone of tablet, kast in elkaar zetten, hulp bij computer of laptop, regelwerk en administratie. Of misschien ook om het veilig, senioren- en rolstoelvriendelijk maken van uw leefomgeving. Noem het maar op.


Seniorenservice & Mindervaliden

 

Iedereen kan weleens 'n extra HELPENDE HAND gebruiken. Misschien omdat u te druk bent of slecht ter been bent, niet meer goed kunt zien of zelf ziek bent. Of omdat u partner is overleden en u af en toe wat hulp kunt gebruiken.

Of het nu gaat om een boodschap doen, tuinonderhoud, tv of audio installatie, lampen ophangen, gaatje boren, schilderij ophangen, uitleg smartphone of tablet, kast in elkaar zetten, hulp bij computer of laptop, regelwerk en administratie. Of misschien ook om het veilig, senioren- en rolstoelvriendelijk maken van uw leefomgeving. Noem het maar op.

Maar wie vraagt u dan? U wilt niet steeds de buurman, uw kinderen of een van uw kennissen met uw karweitjes lastig vallen. Die zijn vaak al druk genoeg of wonen niet direct bij u om de hoek. En als ze op bezoek komen, dan wilt u liever dat ze voor de gezelligheid  komen  en  ze  niet  direct  aan  het  werk  zetten.

Als allround klusservice merken wij ook, dat senioren steeds meer actief bezig zijn met hun woning en daarom krijgen wij ook veel aanvragen voor wat betreft senioren vriendelijke aanpassingen. Denk aan: aanpassing van badkamer, toilet of keuken. U bent voor deze klussen bij ons aan het juiste adres. Wat uw klus ook is, uw klus wordt geklaard. Op een vakkundige, eerlijke en open manier.

 

Klussen binnenshuis

 • Sanitair plaatsen en reparatie
 • Hang- en sluitwerk
 • Douche en bad antislip aanpassingen
 • Muurbeugels aanbrengen
 • Montage van lampen en rookmelders
 • Drempels aanpassen of verwijderen
 • Handgrepen plaatsen, vervangen of aanpassen
 • installeren traplift, onderhoud bestaande trapliften
 • Klein onderhoud
 • installeren hellingbaan / toegankelijk maken woning
 • aanpassingen van kleinmeubilair
 • Het plaatsen van nachtverlichting, een extra stopcontact
 • "kleine" dingen zoals schilderijen ophangen, televisie opbouwen, internet aansluiten en onfigureren, lampen vervangen, ophangen en/of aansluiten, kasten of rekken opbouwen zijn er regelmatig aan de orde.
 • Vergrootspiegel monteren, sta-op beugels monteren, looprails, handvatten, enz)
 • Veilig maken en beveiliging van loopwegen en leefruimte (plaatsen nachtverlichting, noodalarm)

 

Klussen buitenshuis:

 • Tuinonderhoud, heggen snijden, bomen kappen
 • Klein tuin onderhoud
 • Buiten lampen aansluiten of vervangen
 • Hang- en sluitwerk
 • Klein schilderwerk
 • Terras schoonspuiten of vegen
 • Hellingbaan aanleggen, aanpassen of onderhouden
 • Rolstoelvriendelijk maken van bijvoorbeeld tuin en oprit
 • Dak- en gootwerkzaamheden

 

Persoonlijke dienstverleningen

 • installatie, uitleg en scholing van smart home, multimedia, TV, radio, computer en smartphone, boodschappen halen / bezorgen
 • ophaalservice
 • brengservice
 • Begeleidservice
 • Koeriersdiensten
 • .

  

Kosten:

-              Geen onverwachte verborgen kosten.-

-              Het eerste uur wordt altijd in rekening gebracht ongeacht onze klus.

-              Parkeerkosten worden altijd 1 op 1 aan u doorberekend.

-              U heeft maar één persoon in huis die alles voor u regelt.

-              Wij proberen hun werkzaamheden altijd zoveel mogelijk zonder overlast uit te voeren. Wij proberen rekening te houden met buren, doorstroming van de straat en herrie op bepaalde tijdstippen.

-              Wij zullen uw woonruimte altijd netjes achterlaten, zoals we het ook aantroffen, zonder rommel

 

 

 

Seniorenklussendienst / Woningaanpassing

Senioren wonen langer thuis in hun eigen vertrouwde woonomgeving.

Middels kleine aanpassingen, hulpmiddelen op maat of een verbouwing helpen wij u op weg naar een veilige en comfortabele woning. De Seniorenklussendienst staat garant voor vakkundige ondersteuning en een vertrouwde uitvoering voor nu en in de toekomst.

 

Het is erg vervelend als mensen door een beperking niet meer elke situatie aankunnen. In zo een situatie voelt iemand zich vaak machteloos. Gelukkig zijn er hulpmiddelen beschikbaar die ondersteuning bieden. Deze hulpmiddelen geven mensen weer zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Het is daarom belangrijk dat de hulpmiddelen die geleverd worden ervoor zorgen dat mensen ondanks hun beperkingen zelfstandig blijven en hun zelfvertrouwen behouden. Sommige hulpmiddelen kunnen daarnaast ook dienen om iemands herstel te bevorderen.

 

 Hesse Multi Service richt zich voornamelijk op deze groep 65-plussers en speelt in op hun individuele behoeftes omdat zelf de “kleine dingen” voor oudere mensen al heel lastig of zelf onmogelijk kunnen zijn.

Ik heb een bepaalde affiniteit met oudere mensen, kan heel goed met hun over weg en wordt er blij van als ik deze personengroep kan helpen hoe en waar ik maar kan. Ik begrijp dat deze mensen zo lang mogelijk zelfstandig in hun vertrouwde omgeving willen blijven wonen, ik ben bekend met hun behoeftes en ben hun graag behulpzaam om dit mogelijk te maken.

Middels kleine aanpassingen, hulpmiddelen op maat of een verbouwing help ik u op weg naar een veilige en comfortabele, levensbestendige en seniorenvriendelijke woning. Mijn Senioren-Service staat garant voor vakkundige ondersteuning, vertrouwde uitvoering en betrouwbare dienstverlening nu en in de toekomst, wanneer u het maar wenst.

Voor u heeft dit als voordeel dat u in het hele traject maar met één bekend gezicht en één uitvoerder te maken heeft, namelijk alleen met mij. Ik zorg ervoor dat de klus binnen de afgesproken tijd geklaard wordt.

Kwaliteit, flexibiliteit en klantvriendelijkheid staat voorop! Persoonlijke dienstverlening en werkzaamheden wanneer het voor u uitkomt en wanneer u het wil. Ik wil u graag ontzorgen, u een goed, gerust gevoel geven en een goede en betrouwbare kwaliteit leveren om een zo groot mogelijke levenskwaliteit te bieden en klanttevredenheid te bereiken.

Desgewenst zal ik ook graag uw subsidieaanvraag bij de gemeente begeleiden. Dat scheelt u zelf een hoop werk.

 

 

SENIOREN-(HULP-)SERVICE: SMARTPHONE, TABLET EN COMPUTER, wij leveren uitleg en begrijpelijke informatie

Ik begeleid u met alle geduld en help u om zelfstandig met uw computer, de tablet of telefoon om te gaan.

 

Ik bied u hulp met:

Basis Computer-/smartphone vaardigheden bijbrengen

Angst voor computer/smartphone wegnemen

Ondersteuning bij installatie van programma’s en/of hardware zoals printer, scanners etc.

Ondersteuning bij taken op de computer/smartphone

uitleg en introductie over social media zoals Whatsapp, Facebook, Instagram, Skype, Google Meet, MS Teams, Zoom etc.

Instructie en begrijpelijke uitleg over  mogelijkheden van bekende MS Office programma’s zoals  Outlook, Word, Excel, PowerPoint

hoe maak je gebruik van je mail. Mail ontvangen, mail opmaken, schrijven en versturen. Bijlage ontvangen, opslaan, openen, bewerken,  aanhangen, doorsturen.

Beheer en organisatie van mailbox en het stoppen van spam mail en andere ongewenste reclame-uitingen

Map en fotobeheer (bestandsbeheer)

Hulp met het DIGID-code aanvragen en hoe ermee om te gaan

 

 

Als u met een zelfverzekerd gevoel uw smartphone en computer kunt bedienen, ga ik tevreden naar huis. En u doet er mij een groot plezier mee om aan uw vrienden, familie en bekenden door te geven dat ik u naar alle tevredenheid heb kunnen helpen.

 

  

Ontruiming van seniorenwoning, aanleunwoning of kamers in verzorgingshuizen

 

Een woning ontruimen? Laat dat maar gerust aan ons over!

HESSE MULTI SERVICE (HMS) ontzorgt u op alle gebieden en verzorgt dit netjes, snel en voordelig!

 

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op: Kijk op www.hesse-multi-service.com, bel 06-43236691 of mail naar info@hesse-multi-service.com voor al uw vragen, een passend en vrijblijvend advies of voor een afspraak op locatie. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs en geven u een advies op maat ten aanzien van mogelijke aanpassingen in uw woning. Geheel vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen.

 

 

 

Beste bewoners van dit mooie pand,

Of u nu al langer in uw woning woont of net pas verhuist bent, u zult het wel kennen: Bijna dagelijks zijn er van die "kleine dingen" die eigenlijk gedaan moeten worden maar wel blijven liggen omdat er net geen tijd voor is, het juiste gereedschap ontbreekt of misschien ook de nodige handigheid.

Of heeft u misschien een hogere leeftijd, ziet u slecht, bent lichamelijk beperkt en heeft u hulp nodig? Moeten aanpassingen in uw woning plaatsvinden maar kunt u het gewoon niet meer zelf doen?

Hier is ons individuele Senioren-Service precies wat u nodig hebt! Onze expertise voor uw veiligheid, gemak en levenskwaliteit binnen uw eigen leefomgeving.

Wat uw behoeftes ook zijn: Hesse Multi Service staat voor u klaar!

Wij bieden een enorm breed spectrum aan kluswerkzaamheden, maar vooral ook persoonlijke dienstverleningen voor particulieren en bedrijven, zoals:

 • Huismeesterlijke & facilitaire diensten (winterdienst, onderhoud openbare ruimtes, beheer afvalmanagement, beheer en organisatie nodige onderhoudswerkzaamheden, beheer servicecontracten, nodige bouwtechnische werkzaamheden, enz.)
 • Klusjes (ophangen foto's, schilderijen, lampen, kapstokken, planken, opbouw kasten, verhelpen lekkages en verstoppingen, nieuwe vloeren, montage plinten, opstellen en aansluiten van wasmachine, droger, enz.)
 • Schilderwerken (gaten dichten, muren texen, kozijnen / meubels lakken, beschadigingen repareren, enz.)
 • Elektrowerken (montage/ ophangen/ vervangen van lampen, trekken en organisatie van kabels en stekkers, installatie extra stopcontacten, vervangen schakelaars, enz.)
 • Senioren service (leefomgeving langdurig levensbestendig maken, seniorenvriendelijke, barrièrevrije leefomgeving, veilige douchegelegenheid, verhoging toilet, plaatsen van sta-op beugels, looprails en handvatten, traplift monteren, plaatsen van nachtverlichting, een extra stopcontact, installeren van elektronisch gemak, enz.)
 • Multimediale diensten en uitleg (“smart home”, televisie opbouwen, internet aansluiten en configureren, multimedia installaties opbouwen, installeren en in gebruik nemen, maar ook: uitleg en cursussen van installaties, mobile communicatie, applicaties op computer, mobiel of tablet)
 • Tuinonderhoud (regelmatig onderhoud, gras maaien, heggen snoeien, afvoer groenafval, bewateringsinstallatie, verlichtingsinstallatie, enz.)
 • “before & after-verhuis-service” (demontage, verhuis- en verkoop-klaar maken oude woning, montage, installatie & opbouw in de nieuwe woning)
 • Ophaal-, breng- en koeriersdiensten (Airportshuttle, “over nacht”-koerierservice, boodschappen / spullen bezorgen, transportservice)


BEZIGHEID

BEZIGHEID

Senioren-Service & Mindervaliden


Wij zijn vooral gespecialiseerd op de generatie 65+, weten precies waar de problemen liggen en helpen u graag door bepaalde (woning)aanpassingen nog lang en zelfstandig te kunnen blijven wonen. Maak uw lijstje compleet en wij zullen ons best doen dit indien mogelijk achter elkaar af te werken zodat u niet zo lang hoeft te wachten.

BEZIGHEID

Tekst ondertitels


Alinea's zijn de belangrijkste bouwstenen van webpagina's. Om deze te veranderen, dubbelklik hier of klik op Tekst bewerken. U kunt hier ook de stijl wijzigen. Natuurlijk zal het slepen van de tekst de alinea op de pagina verplaatsen. Eén alinea is misschien voldoende om uw project te introduceren. Als het te lang wordt, verdeel de tekst dan in verschillende alinea's. Lange tekst is perfect om uit te leggen wat er uniek is aan uw website.

Tekst ondertitels


Alinea's zijn de belangrijkste bouwstenen van webpagina's. Om deze te veranderen, dubbelklik hier of klik op Tekst bewerken. U kunt hier ook de stijl wijzigen. Natuurlijk zal het slepen van de tekst de alinea op de pagina verplaatsen. Eén alinea is misschien voldoende om uw project te introduceren. Als het te lang wordt, verdeel de tekst dan in verschillende alinea's. Lange tekst is perfect om uit te leggen wat er uniek is aan uw website.