Onze services & diensten


Hier leest u alles over onze services en diensten. Heeft u verder nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Allround klus- en onderhouds-werkzaamheden


Wie kent dat niet? Bijna dagelijks zijn er van die "kleine dingetjes" die eigenlijk gedaan moeten worden, maar wel blijven liggen omdat er net geen tijd voor is, het juiste gereedschap ontbreekt of misschien ook de nodige handigheid. Of heeft u misschien een hogere leeftijd, ziet u slecht, bent lichamelijk beperkt en kunt of wilt het gewoon niet meer zelf doen?


Het begint met kleine dingen, maar de lijst wordt snel langer en de dingetjes  groeien uit tot echte klusjes.  Maar om daarvoor nou meteen een aannemer of een onderhoudsbedrijf te bellen en in te schakelen, gaat aan de andere kant dan toch ook weer te ver en wordt ook te duur.


En precies hier staan wij voor u klaar! Hesse Multi-Service is een algemeen dienstverlenend klus- en onderhoudsbedrijf voor bijna alle klussen en dienstverleningen in en om het huis, tuin, kantoor of bedrijf.

Gaat niet, bestaat niet en we pakken alles aan, wat ons redelijk, haalbaar en werkbaar lijkt. Wij leveren vakwerk, individueel aan klant, klus of project aangepast en speciaal daarvoor ontworpen, echt maatwerk dus.

Flexibiliteit en individualiteit gekoppeld aan kwaliteit, nauwkeurigheid en persoonlijke service zijn de kernwaarden van Hesse Multi-Service.

Klanttevredenheid staat bij ons bovenaan! Kortom: Raad en daad op maat!


SENIOREN-SERVICE & MINDERVALIDEN


Iedereen kan weleens een extra helpende hand gebruiken. Misschien omdat u te druk bent of slecht ter been bent, niet meer goed kunt zien of zelf ziek bent en het lichaamlijk gewoon niet meer zelf kunt. Of omdat u partner is overleden en u af en toe wat hulp in en om huis en tuin kunt gebruiken.


Ons vakgebied is onze Senioren-service! Speciaal voor de 65+'ers en mindervaliden ontwikkeld. Wij bieden hulp op alle gebieden. Onze klusdiensten, persoonlijke dienstverlening en ons serviceaanbod is speciaal op deze doelgroep aangepast en we weten heel goed wat de behoeftes zijn. We worden er blij van als we kunnen helpen en wie heeft de hulp nu meer nodig dan juist deze groep mensen? 


Wij vinden het belangrijk om onze energie te steken in datgene wat er echt toe doet. Op individueel niveau of op wens iets te creëren en te maken, omstandigheden te optimalisieren, iets te verbeteren en vooral overal daar hulp te bieden aan mensen, die deze hulp dringend nodig hebben.


Mensen blij maken met wat wij doen, dat is onze drijfveer! Helpen, verbinden, bemiddelen maar vooral ontzorgen; daar staat Hesse Multi-Service voor!


Vastgoed- en VVE-beheer & onderhoud


U bent eigenaar van onroerend goed en zoekt iemand die u kunt inschaklelen om het dagelijkse beheer, huurcontacten en onderhoud voor u te doen?


Of woont u in een prachtig appartementencomplex met meerdere (eigendoms-)woningen? Dan heeft u vaak te maken met een VVE (=vereniging van eigenaren) die de meeste algemene zaken samen beslist en meestal ook regelt (zoals onderhoud aan het gebouw, onderhoud tuin, onderhoudscontracten techniek, winterdienst enz. enz.).  

Vooral het onderhoud van gebouwen is een belangrijke, maar dure en tijdrovende bezigheid en vraagt veel kennis en vaardigheden op het gebied van bouwtechniek en veiligheid en een betrouwbare omzetting. En juist dat ontbreekt toch veelal bij de meeste particuliereen of leden van de VVE.

Hier is het fijn als u maar één vast aanspreekpartner heeft die alles voor u regelt en zorgt dat u tevreden bent: Hesse Multi Service staat voor u klaar en ontzorgt u op alle gebieden. Één telefoonnummer, één aanspreekpersoon, één gezicht. Raad en daad op maat, dus!

Projectmanagement


Welk project u ook voor de boeg hebt, u bent bij Hesse Multi-Service altijd aan het juiste adres. Profiteer van de ruime projectmanagement-ervaring die Hesse Multi-Service bij verschillende grootprojecten en bij Global Player's in de handelsbranche, in logistiek en productie heeft opgedaan. Één aanspreekpersoon voor u en één directe informatie- en communicatielijn. 


U gaat verhuizen maar hebt het te druk of er niet de hoofd naar om zich met alles zelf te moeten bemoeien? Hesse Multi-Service gaat u deze zorg uit handen nemen en regelt alles wat er bij een verhuizing komt te kijken en wat er te regelen valt. Idealerwijs kan dat gecombineerd worden met onze before- en after- verhuisservice, waardoor de complete verhuizing in maar één paar handen ligt en u zich nergens mee hoeft te bemoeien.


Wilt u graag uw huis of bedrijf verbouwen maar wilt u hier liever niet de hele dag mee bezig zijn en naar omkijken? Zoekt u iemand die de vinger aan de pols houdt en nauwkeurig kijkt of de uitvoering klopt, de tijdsplanning wordt nageleefd en kijkt of uw wensen ook uitgevoerd worden?


Of bent u een bedrijf dat naar een nieuw gebouw gaat verhuizen? Alle werkplekken moeten verhuisd worden, en op de nieuwe locatie weer opgebouwd en geïnstalleerd worden. Alle kantoren moeten systematisch ingepakt en op het nieuwe adres ook weer ingericht worden.


Of u gaat expanderen en u wilt graag een andere vestiging overnemen en integreren, of uw magazijnen uitbreiden, of een hele loods erbij nemen die helemaal ingericht en goptimaliseerd moet worden. Of u bent van plan uw interne bedrijfs-processen te laten analyseren en vervolgens te optimaliseren en/of te moderniseren...  of... of... of...

Voor al deze  projecten bent u bij Hesse Multi-Service aan het geode adres!


Transport-, bezorg-, lever-, en vervoerservice Koerierdiensten & Airportshuttle

 

Heeft u iets gekocht (of bent u dat van plan) in een meubelhuis, tuincentrum, bouwmarkt of op een andere plek, maar is hetgeen u gekocht hebt te zwaar of past het niet in uw auto? Duurt het u te lang voordat ze het komen leveren of zijn de bezorgkosten te hoog? Bel dan Hesse Multi-Service, wij halen het voor u af en komen het u thuis brengen. En als u wilt bouwen we het ook direct op.

 

Of wilt u met spoed en persoonlijk een belangrijk of kostbaar pakket vervoerd en bezorgd hebben? Bel ons en wij doen ons uiterst e best om uw zending met spoed naar de door u bestemde locatie te brengen. Dat kan zelfs s ‘avonds of in het weekend. 

 

En als u op reis wilt gaan maar dure parkeerkosten op  het vliegveld/treinstation wilt voorkomen, dan adviseren wij u onze airportshuttle. Wij halen u op het afgesproken tijdstip bij u thuis op en zetten u direct bij de vertrekhal op het vliegveld/treinstation af en pikken u daar bij terugkomst ook weer op. Ook dat kan in overleg s ‘avonds of in het weekend.