Over ons


Hesse Multi-Service

Raad en daad op maat!

 

Hesse Multi-Service is een algemeen dienstverlenend klus- en onderhoudsbedrijf voor bijna alle klussen en projecten in en rond het huis, tuin, bedrijf of kantoor.

Maar Hesse Multi-Service kan meer en biedt daarnaast ook compleet vastgoed- en VVE beheer van A tot Z en zelfs professioneel projectmanagement op allerlei gebieden.

Ook zijn we gespecialiseerd in moderne technologieën, zogenaamd smart home, en alles wat erbij komt te kijken.


"Kan niet bestaat niet!" is ons motto!

Hesse Multi-Service denkt mee, onderzoekt en is uiteraard oplossingsgericht. Onze kracht bestaat daaruit dat we een klein, dynamisch en jong(gebleven) onderneming zijn, flexibel en creatief denken en werken en altijd proberen onze klanten tevreden te stellen.


Heeft u een klus of een vraag of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op! Hesse Multi-Service komt graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken, de werkzaamheden te bekijken en te bespreken.


Hesse Multi-Service

Raad en daad op maat!
Meer dan 25 jaar gecombineerde ervaring en expertise


Hesse Multi-Service is opgericht door Arne Hesse.

Hij heeft meer dan 25 jaar internationale werkervaring in operationele, dienstverlenende functies en heeft ten slotte als verantwoordelijke projectmanager in de Retail-operations gewerkt.


Hier heeft hij zich naast klantoriëntatie en servicegerichtheid een brede vakkennis op bouwgebied eigen kunnen maken en veelzijdige ervaring op het gebied van projectmanagement en procesoptimalisatie kunnen opdoen. In zijn leidinggevende functie bij een internationaal actief handelsconcern heeft hij vele jaren de expansie, de nieuwbouw, renovatie en verbouwingen en ook verhuizingen van een veeltal verkoopfilialen in het binnen- en buitenland begeleid en alle internen processe ngescreent en geoptimaliseerd.

 

Gezien zijn projectervaring, zijn handvaardigheid en (bouw)vakkennis heeft hij besloten zijn hart te volgen en een diepgekoesterde wens in vervulling te laten gaan, namelijk een eigen "Multi-Service-dienstverlenend bedrijf" op te zetten en dat te doen wat altijd al zijn hobby en passie is geweest: klussen en zorgen dat projecten vlot en zonder problemen verlopen.


En dat is de juiste beslissing gebleken! Met vakkundigheid en enthousiasme wordt de ene na de andere opdracht en project succesvol en naar tevredenheid afgewerkt.


"Kan niet, bestaat niet!" is ons motto! Hesse Multi-Service denkt mee, onderzoekt en is uiteraard oplossingsgericht. Onze kracht bestaat daarin dat we een klein, dynamisch en jong(gebleven) onderneming zijn, flexibel en creatief denken en werken en altijd proberen onze klanten tevreden te stellen.

 

Hesse Multi-Service: Raad en daad op maat! 

Onze missie


Ons motto is: "Gaat niet, bestaat niet!". En precies zo gaan we ook te werk.

Hesse Multi-Service denkt mee, onderzoekt en is uiteraard oplossingsgericht. Onze kracht bestaat daaruit dat we een klein, dynamisch en jong(gebleven) onderneming zijn.  We denken flexibel en creatief en we proberen onze klanten tevreden te stellen. 


Hesse Multi-Service: Raad en daad op maat! En dat elke dag opnieuw!


Wat het klussen en services betreft hebben we ons in de loop van de tijd steeds meer gespecialiseerd op de leeftijdsgroep van 65+ ers en mindervaliden, omdat deze doelgroep steeds langer zelfstandig wil / moet blijven wonen en we weten wat er bij komt te kijken, wat de behoeftes zijn van deze groepen maar vooral omdat het ons ontzettend veel voldoening geeft, mensen te helpen, die echt hulp nodig hebben omdat ze het gewoonweg niet meer zelf kunnen doen.
    Waarom voor ons kiezen

kwaliteitsbewust

als we het doen , doen we het goed!

snel en betrouwbaar

we zijn jong en dynamisch en stellen prioriteiten waar nodig. Desnoods ook eens in het weekend of s'avonds.

goed & direct bereikbaar

en als we eens niet bereikbaar zijn, bellen we z.s.m. terug.

klantvriendelijk & servicegeoriënteerd  

Klant is koning en opdrachtgever en we waarderen elke klant evenveel. Tevredenheid staat voorop!

breed aanbod van dienstverleningen op maat

"Met raad en daad op maat" en "gaat niet, bestaat niet", zijn onze motto's en omschrijven perfect onze visie en aanpak.

in spoed- en noodgevallen altijd bereikbaar

in spoed- en noodgevallen zijn we ook in het weekend of s'avonds bereikbaar. Er zijn dan wel speciale toeslagen van toepassing.

een vast aanspreekpunt, altijd dezelfde medewerker

als klant bij Hesse Multi-Service heeft u altijd met dezelfde medewerker te maken. Een vertrouwd gezicht, een bekende naam.